Tisztelt Látogató!

Ülepítő

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy az Érd és Térsége Közműfejlesztési és Beruházási Önkormányzati Társulás az alábbi beruházásokban vesz részt és tesz közzé adatokat és dokumentumokat:

1. KEOP 1.2.0 – szennyvíz csatorna hálózatépítés és fejlesztés, szennyvíztisztító telep fejlesztése önerő, uniós és hazai támogatási forrásokból

2. Modern Városok program támogatási forrásból – csapadékvíz elvezetés és záportározók építése, útfelújítások, és Városliget program megvalósítása.

Az Érd és Térsége Szennyvízelvezetési- és Szennyvíztisztítási Önkormányzati Társulás a KEOP 1.2.0 pályázat keretében Érd, Diósd és Tárnok csatornázási projektjét lebonyolította. A Társulás a továbbiakban ennek a projektnek a monitorozásában és Fenntartási Jelentéseinek elkészítése mellett Érd Megyei Jogú Város Modern Városok projektjének vízgazdálkodáshoz kapcsolódó beruházásaiban működik közre. Ezzel együtt a Társulás neve 2018. január 1-től Érd és Térsége Közműfejlesztési és Beruházási Önkormányzati Társulássá (röviden: Érd és Térsége Közmű Társulás) változott. 

Honlapunkon a KEOP beruházás, a Társulás hírei mellett a Modern Városok program azon részéről adunk tájékoztatást, ahol a lebonyolításban részt veszünk