Euroaszfalt Kft. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Gábor   
2011. március 17. csütörtök, 10:38

 1. Kivitelezés

A Betonút cégcsoport növekedésével együtt járt egyes területeinek szakosodása, és a csoport szempontjából meghatározó tevékenységek központosítása.
2007. évtől útépítési divízióval bővült tevékenységi körünk. Ennek köszönhetően Megbízóink igényeit szélesebb kínálattal tudjuk kielégíteni.
Cégünk jelenlegi felépítésének köszönhetően útépítés, vasútépítés, környezetvédelmi beruházások kivitelezésének területén országos szinten tudunk jelen lenni a piacon.
Mindennapi munkánk során kollégáink szakmai tudásuk legjavát adják a projektek sikeres kivitelezéséhez.

 2. Alapanyag gyártás
Az EuroAszfalt Kft. kivitelezési feladatok mellett aszfalt- és betonkeverék gyártást, öntött aszfalt beépítést, valamint aszfaltmarást is végez. Fő megrendelője a Betonút Cégcsoport egyes tagjai, de intenzíven bővül az egyéb megrendelőinek a köre is.
Piaci részesedését fokozatosan növeli újabb telephelyek kialakításával, amely során törekszik országos lefedettségű keverőtelepi hálózat létrehozására.
Megrendelői igényeihez rugalmasan alkalmazkodik, akár 0-24 órás kiszolgálással is.
Minden keverőtelepen korszerű laboratórium áll rendelkezésre a gyors gyártásközi vizsgálatok elvégzésére, amely alapvetően fontos a folyamatos első osztályú aszfaltgyártáshoz.
A telepeken van lehetőség az építőanyagok újrahasznosítására is, így egyre nagyobb szerepet vállal a környezetkímélő megoldások alkalmazásában.
Cégünk 2005. január 1-jétől tanúsítva lett az MSZ EN ISO 9001:2001 Minőség- és MSZ EN ISO 14001:1997 Környezetközpontú Irányítási rendszerek szerint.

A KÖZGÉP Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. első elődje 1921-ben, az I. világháborút követően alakult. Alaptevékenységét az elmúlt 90 évben az acélszerkezetek gyártása és szerelése adta. Cégünk a rendszerváltás után, 1994-ben alakult részvénytársasággá. A társaság profilja 2004-től jelentősen bővült, ma már autópálya-, vasút-, közmű- és környezetvédelmi beruházásokat is végez. A cég éves forgalma már 2009-ben megközelítette a 40 milliárd Ft-ot, folyamatosan bővülő beruházásainkkal párhuzamosan tapasztalt mérnökökből és más szakemberekből álló, több száz fős szakembergárdánk is növekszik.

 

Főbb tevékenységeink:

·         acélszerkezet-gyártás és szerelés teljes körű kivitelezése;
(nehéz és középnehéz acélszerkezetek, gépészeti és erőművi berendezések (évi 10.000 to. kibocsátási kapacitással);
közlekedésépítés (híd- és műtárgyépítés, útépítés, út-rehabilitáció, térépítés, vasútépítés);
közműépítés (víz-csatorna) és vízépítés;
hulladékgazdálkodással kapcsolatos környezetvédelmi és kármentesítési kivitelezési projektek teljes körű kivitelezése;
 magasépítési és energetikai beruházások teljes körű kivitelezése.

Minőségbiztosítás:

·         A KÖZGÉP 1987. óta rendelkezik az SLV-Duisburg által kiadott DIN 18800 Teil 7 szerinti, hegesztett szerkezetek gyártására vonatkozó „Nagy alkalmassági bizonyítvánnyal”.
A cég EN 729-2 szerinti hegesztési alkalmasságát a TÜV Rheinland első ízben 1997-ben tanúsította.
 Az ISO 9002 szerinti minőségbiztosítási rendszert 1996-ban vezette be a KÖZGÉP, tanúsítását és felügyeletét a TÜV Rheinland Euroqua végezte. 1999 óta ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk.
Az ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási rendszerünket 2006-ban tanúsíttattuk.
 Az OHSAS 18001 szerinti (MSZ 28001-2008) munkahelyi egészségvédelmi- és biztonsági rendszert 2008-ban vezettük be, a meglévő rendszerek ezután Integrált Irányítási Rendszerként működnek.

Módosítás dátuma: 2011. március 21. hétfő, 15:22